media

Dag van het park

Bijna elk jaar staan wij in het stadspark van Winschoten tijdens 'de dag van het park'. Je bent dan in de gelegenheid om vragen aan ons te stellen en wat korte gratis proeflessen mee te doen. Wegens corona kon dit in 2022 niet doorgaan en maakte de organisatie van iedereen een promofilmpje.


AvroTros NPO1 SterrenNL Ho-Ho-Ho Hotel

Voor een kerstspecial had de AVROTROS opnames op het landgoed Westerlee. Daar mocht De Yogaschuur een yogales verzorgend voor Nederlandse zangers zoals Pascal Redeker en Monique Smit van SterrenNL. Wij gingen natuurlijk niet voor saaie televisie beelden, met een woord-spel zochten we de uitdaging op in de plank.


Tijdschrift voor yoga

Ook stonden we meerdere malen in 'Het tijdschrift voor yoga'. Met onderwerpen zoals; hoe bereid ik me voor op Urdhva Dhanurasana (wiel), zwangerschap en yoga, klachten en blessures in de yoga en het brein en yoga. 


Go! RTV gemeente Oldambt

Tijdens de dag van het park in Winschoten op 20 mei 2018 werd ik geïnterviewd. De presentator deed spontaan mee met de les, ook al was het maar vijf minuten. Naar eigen zeggen voelde hij zich nu al minder stijf. Hij deed ook ontzettend dapper mee, want yoga in een spijkerbroek, dat is een extra uitdaging!